Despre noi

Cine Suntem
ABC Imobiliare: agentie imobiliara profesionista, ce activeaza pe piata imobiliara din anul 2002, cu o bogata si vasta experienta in domeniu, recunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite, pentru punctualitatea si promptitudinea, seriozitatea si onestitatea de care da dovada in rezolvarea si abordarea problemelor in domeniul imobiliar.

Contati pe noi, contactati-ne si va vom schimba viziunea in ce priveste calitatea serviciilor oferite de agentiile imobiliare.

Servicii REAL ESTATE ABC Imobiliare:

Intermedieri cumparari, inchirieri, vanzari : case, vile, apartamente, terenuri, spatii industriale, birouri – contra comision;
Consultanta imobiliara, contracte, cadastre, intabulari – contra cost;

Publicitate si vizionari oferte – gratuit !

Comisioane standard :

Inchirieri : 50% din valoarea chiriei pe 1 luna (atat de la chirias cat si de la proprietar);

Vanzari : 3% din valoarea tranzactiei (atat de la cumparator cat si de la vanzator), NEGOCIABIL;

Oferim bonus o reducere de 50% din comision la exclusivitati si la a doua tranzactie.

Colaboram cu : Notari, Experti cadastrali, Evaluatori energetici, arhitecti, designeri, echipe de constructori cu o vasta experienta in domeniu.

Suntem aici pentru a va oferi ceea ce cautati si pentru a va oferi cel mai bun sfat si cea mai buna consultanta ! Sunteti invitatul nostru sa ne sfatuim impreuna.

Daca aveti o oferta sau cerere la inchiriere sau vanzare/cumparare, o sugestie, un sfat sau pur si simplu vreti sa ne comunicati ceva, va invitam sa folositi una din formele de contact. Multumim ca ati ales sa intrati pe site-ul agentiei.

Cu ABC Imobiliare faceti cea mai buna alegere in conditii de maxima siguranta, 100% profesionalism, corectitudine si incredere.

Cerem si oferim seriozitate maxima ! … cu siguranta ne mai cautati ! …